Haberler

← Tüm Başlıklar
Ermop Muse Design Ödülünü Kazandı!

Ermop Muse Design Ödülünü Kazandı!

 

2021MUSE Tasarım Ödülleri, kazananların resmi olarak açıklanmasının ardından resmen sona erdi. Dünyanın her yerinden katılan 3942'den fazla başvuru ile yarışma, yaratıcılık ve tasarım mükemmelliğini onurlandırmada lider programlarından biri olduğunu gösterdi.

 

Uluslararası Markaların Katılımı ve dünya çapında ilgi toplayan MUSE Creative ve MUSE Desing Ödülleri, katılım listesinde dünyanın her yerinden bilinen kuruluşların isimlerini gördü. Bazıları, PlusOne, Holition, 360i, Walmart, Fiverr, AARP, Leica Geosystems, Les Ateliers, Bishop, Mercurio Design Lab Srl, Studio Roosegaarde ve Omdesign; bazıları ise Subaru USA, Hyundai ve Yamaha Motor Company.

 

MUSE Awards, International Awards Associate (IAA) tarafından düzenlenen ve kendi alanlarında mükemmelliği teşvik etme umuduyla çeşitli sektörlerden profesyonellere hitap eden bir uluslararası yarışmadır.Bu yıl 23 ülkeden dünya çapında bulunan 44 jüri üyesi katılımıyla tasarımlar inceledi ve değerlendirdi. Bu kişilerden bazıları, DNgroup Aps Direktörü Frederick Rickmann, Huawei Sebastiano Boni Kullanıcı Deneyimi Başkanı, MullenLowe Renato Barreto'nun Yardımcı Kreatif Direktörü Misak Terzibasiyan UArchitects'in Sahibi ve Kurucusu gibi, yaratıcı ve dijital sektörlerin önde gelen şirketlerine ait tanınmış profesyonellerdir.Seçilen her bir tasarım IAA, yüksek mükemmellik standartları sergileyen endüstriyel tasarım profesyonellerinden oluşan bir jüri kurarak tarafsızlık ve sıkı değerlendirme kriterleri yapılmıştır.

 

Bu yıl Türkiye’den katılan ve endüstriyel temizlik sistemleri geliştiren tanılan bir firma olan ERMOP ‘un geliştirdiği dijital temizlik sistemi olan E-Sistem ürünü ile yarışmada 2021 yılının Elektronik ve Dijital Ürün kategorisinde Gümüş Kazanan ödülüne ve şerefine layık görüldü.