Haberler

← Tüm Başlıklar
Dünya Kupası'nın tozunu Ermop alacak

Dünya Kupası'nın tozunu Ermop alacak

Almanya’da dün başlayan Dünya Kupası’nın maçlarının oynanacağı 12 stadyumun temizliği Ermop ürünleri ile yapılacak. Demircioğlu, “Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Dünya Kupası finalleri dün Almanya’da başladı. 12 kentte 64 maçın oynanacağı müsabakalarda 32 ülke kupayı almak için yarışacak. 250 milyar doların döneceği Dünya Kupası’na Türkiye talihsiz bir şekilde katılamadı. Ancak Türk firmaları Dünya Kupası’nda boy gösteriyor. Türkiye’nin en büyük temizlik gereçleri üreticisi Ermop Endüstriyel Paspas Sanayi tarafından üretilen mop, paspas ve temizlik arabaları Dünya Kupası’nın maçlarının oynanacağı 12 stadyumun temizliğinde kullanılacak. Ermop Satıştan ve Bayilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erdal Demircioğlu, gerçekleştirdikleri kaliteli üretimin semeresini aldıklarını söyledi. Demircioğlu, “Türkiye finallerde yok ama bir Türk şirketi olarak Almanya’daki 12 stadyumda bizim ürünlerimiz kullanılacak. Dünya Kupası’nın tozunu biz alacağız ve Türkiye’yi Almanya’da en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

1990 yılından bu yana ıslak ve kuru zeminler için mop ürettiklerini kaydeden Demircioğlu, Türkiye’de 40 ilde bayilerinin bulunduğunu söyledi. Demircioğlu, Almanya, İngiltere, Hollanda Fransa ve Yunanistan başta olmak üzere dünyanın 15 ülkesine ihracat gerçekleştirdiklerini bildirerek, “Geçen yıl 2 milyon euroluk ciro gerçekleştirdik. Bu yılki hedefimiz bu rakamı ikiye katlamak. Bu gelirin yarısı ihracattan oluşacak” dedi. Müşteri portföylerinde Mc Donald’s, Karstadt AG, Acıbadem Hastaneleri gibi büyük firmaların bulunduğunu ifade eden Demircioğlu, şöyle devam etti:

KARDEŞ DAYANIŞMASI

“1990 yılında ağabeyim Erdoğan ve kardeşim İbrahim’le birlikte bu şirketi kurduk. Yaptığımız kaliteli imalat sayesinde sektörde bir numaralı konuma geldik. 1998 yılında sektörde bir ilki gerçekleştirerek InterClean Amsterdam’daki fuara katıldık ve yurtdışına açıldık. Şu anda 2 bin 500 metrekarelik üretim alanında 25 çalışanımızla birlikte faaliyet gösteriyoruz. Hedefimiz üretim alanını ve kapasitemizi daha da büyüterek bilinirliğimizi sadece Türkiye’de değil dünyada artırmak.”

Çin bize rakip bile olamaz

Mop ve paspas üretimi konusunda Çin’in kendilerine rakip olamayacağını belirten Erdal Demircioğlu, şöyle devam etti: “Yaptığımız kaliteli üretimi Çinliler’in tutturması mümkün değil. Çinliler’e bir ürün verin aynısını yaparlar, ancak kaliteli olması mümkün değil. Yani sektörümüzde Çinliler bize rakip dahi olamazlar. Mart ayında Çin’de yapılan fuara gittiğimde Çinliler’in kendilerinin de kalitesiz ürünlerden bıkmış olduğunu gördüm. Kaliteli dünya markalarına ciddi talep var. Çin’i rakip olarak görmeyelim. Fason üretim konusunda Çinliler’den faydalanabiliriz